Ro | En

Bogdan RĂDULESCU - Partener Coordonator


 

A absolvit Facultatea de Drept în anul 1995
Avocat membru al U.N.B.R. (fostă U.A.R.) din 1999
Membru în Baroul Bucureşti din 1999
Este avocat definitiv din februarie 2001
Este membru al U.N.P.I.R. – practician în insolvenţă din 2002.
Este consilier în proprietate industrială din 2003.

 

 În perioada 1995 – 1999 a fost Consilier Juridic la Grupul de societăţi “ANA” ( ANA ELECTRONIC , ANA IMEP – Piteşti, ANA HOTELS -Bucureşti, ANA HOTELS –Poiana Brasov, ANA PAN, etc . )


E-mail: bogdan.radulescu@radulescuavocati.ro  
              office@radulescuavocati.ro 

 


Experienţă relevantă / Proiecte reprezentative :

Este membru în cadrul Uniunii NaÅ£ionale a Practicienilor în Insolvenţă, având o bogată experienţă în activitatea de reorganizare, restructurare sau lichidare a agenÅ£ilor economici.
De asemenea, are calitatea de consilier în proprietate industrială, în domeniile mărcilor, al brevetelor de invenÅ£ie, al modelelor şi desenelor industriale şi al topografiei circuitelor integrate.

Este specializat în probleme de organizare şi funcÅ£ionare a societăţilor comerciale, probleme de privatizare, proprietate industrială, proprietate imobiliară, insolvenţă şi reprezentare în faÅ£a instanÅ£elor.

În calitate de consilier juridic la Grupul de societăţi “ANA” (perioada 1995 – 1999), a acordat consultanţă şi a fost implicat în negocieri în probleme ca : achiziÅ£ii de acÅ£iuni, preluarea unor societăţi importante ( I.M.E.P. Piteşti, Hotel Flora din Bucureşti, hotelurile Sportul, Poiana şi Bradul din Poaiana Braşov, TELEFERICUL S.A. )