Ro | En
 

Despre noi


EXITUS ACTA PROBAT

- Rezultatul judecă faptele -

 

Filosofia noastră este simplă şi poate fi rezumată astfel: "Rezultatele noastre sunt cele ce ne certifică. Lăsăm experienţa să vorbească”.

De aceea încercăm întotdeauna să oferim cele mai bune soluţii clienţilor noştri, fundamentate temeinic din punct de vedere juridic. Ca atare, pentru noi, ceea ce contează este cea mai bună reprezentare a intereselor clientului. Iar rezultatele confirmă acest lucru.

Rădulescu şi Asociaţii a fost creată în anul 2007 având ca membru fondator pe avocatul Bogdan RĂDULESCU.
În scurt timp, Rădulescu şi Asociaţii şi-a lărgit echipa şi a fost rapid recunoscută ca fiind una dintre casele de avocatură de succes din România.

Beneficiind de experienţa şi reputaţia partenerului coordonator – Bogdan Rădulescu, societatea s-a impus rapid ca un specialist în litigii civile şi comerciale.

Ulterior, societatea a cooptat noi avocaţi colaboratori şi parteneri:

  • în anul 2009 s-a alăturat echipei de asociaţi avocata Cristina RĂDULESCU, un specialist în drept societar şi în litigii.

Echipa de avocaţi tânără dar experimentată, depune toate eforturile pentru a găsi pentru clienţi atât cele mai bune sfaturi privind reglementările în vigoare, cât şi cele mai bune soluţii practice.

Firma Rădulescu şi Asociaţii oferă o gamă variată de servicii juridice, concentrându-se în special pe Litigii şi Arbitraj, Insolvenţă, Societăţi comerciale, Dreptul muncii, Dreptul penal al afacerilor, Proprietate intelectuala, Contracte, Drepturi reale.

Aflaţi mai multe detalii privind serviciile de consiliere, consultanţă şi reprezentare juridică pe care vi le putem oferi dumneavoastră personal sau companiei din care faceţi parte, în secţiunea DOMENII DE EXPERTIZĂ.

Firma are un portofoliu diversificat de clienţi fiind recunoscută ca o societate care furnizează servicii de asistenţă de înaltă calitate.

Printre clienţii noştri, pe lângă persoane fizice, întâlnim importante entităţi publice şi private din cele mai diverse domenii de activitate, cum ar fi industrie, comerţ, servicii.
 

Sediul societăţii se află în zona centrală a Bucureştiului, str. Olimpului, nr. 30, sector 4, fiind situat, după cum reiese din harta (click pentru detalii harta) , în apropierea tuturor instanţelor judecătoreşti, a parchetului şi a majorităţii instituţiilor publice.