Ro | En
 

Conditii de utilizare


1. Acest site, www.radulescuavocati.ro (denumit în continuare „Site”) este realizat ┼či operat de S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii, o societate civil─â de avoca┼úi constituit─â ┼či care func┼úioneaz─â potrivit legisla┼úiei privind exercitarea profesiei de avocat, aplicabil─â în România, înregistrat─â ┼či autorizat─â de c─âtre Baroul Bucure┼čti.

 

2. Utilizarea con┼úinutului acestui Site va respecta condi┼úiile de utilizare men┼úionate în continuare. Prin simpla accesare a acestui Site a┼úi agreat în mod necondi┼úionat aceste condi┼úii de utilizare.

 

3. S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii î┼či rezerv─â dreptul de a modifica sau completa oricând termenii ┼či condi┼úiile de utilizare ale acestui Site. Aceste modific─âri ┼či / sau complet─âri vor intra în vigoare în momentul men┼úion─ârii lor în cadrul acestui Site

 

4. Acest Site con┼úine date ┼či informa┼úii având natur─â juridic─â. Orice astfel de informa┼úie, con┼úinut─â în orice tip de material realizat─â sau doar pus─â la dispozi┼úie de c─âtre S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii ┼či con┼úinut─â în sau la care face trimitere acest Site va fi considerat─â ca având în mod exclusiv o natur─â general─â ┼či un simplu scop de informare, ea neputând fi în nici un fel considerat─â ca furnizând un serviciu de asisten┼ú─â juridic─â.

 

5. În nici un mod, nici o informa┼úie con┼úinut─â în acest Site sau la care acest Site face referire ┼či nici accesarea sau recep┼úionarea unei asemenea informa┼úii de c─âtre orice persoan─â nu va putea fi considerat─â ca realizând o rela┼úie client-avocat între acea persoan─â ┼či S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii , sau ca impunând vreo obliga┼úie în sarcina S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  fa┼ú─â de acea persoan─â sau fa┼ú─â de ter┼úi.

 

6. S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  nu î┼či asum─â nici o responsabilitate pentru nici o consecin┼ú─â considerat─â ca fiind cauzat─â sau doar având leg─âtur─â cu orice ac┼úiune sau inac┼úiune care poate fi determinat─â de interpretarea ca asisten┼ú─â juridic─â a oric─ârui material con┼úinut de acest Site.

 

7. S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  de┼úine drepturi de proprietate intelectual─â cu privire la toate materialele con┼úinute în acest Site, incluzând drepturi de autor, m─ârci înregistrate etc. Orice persoan─â care acceseaz─â acest Site se oblig─â, în mod necondi┼úionat, s─â nu copieze, republice, reproduc─â sau modifice în orice fel, transmit─â sau distribuie, orice parte sau întregul con┼úinut al acestui Site.

 

8. Prin excep┼úie de la interdic┼úia men┼úionat─â anterior, orice utilizator al acestui Site, va putea imprima o singur─â dat─â con┼úinutul oric─ârei par┼úi a acestui Site, numai pentru uz personal, non-comercial ┼či informativ, f─âr─â a putea aduce nici o modificare con┼úinutului informa┼úiei astfel copiate.

 

9. S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  nu garanteaz─â în nici un mod securitatea ┼či/sau confiden┼úialitatea nici unei informa┼úii transmise prin orice mijloace de comunica┼úii electronice c─âtre acest Site sau c─âtre adresele de e-mail ale oric─ârui membru apar┼úinând S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii . De asemenea, transmiterea oric─ârui tip de comunica┼úii electronice c─âtre adresele de e-mail sau alte contacte ale avoca┼úilor sau ale altor membri ai S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  nu vor crea în nici un mod o rela┼úie avocat-client ┼či nu vor impune nici o obliga┼úie în sarcina S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii , inclusiv cu privire la con┼úinutul oric─ârei comunic─âri electronice primite, fa┼ú─â de care S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  nu î┼či asum─â nici o obliga┼úie de confiden┼úialitate sau de alt─â natur─â, putând dispune liber, în orice mod, de con┼úinutul acesteia.

 

10. S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  depune eforturi permanente pentru a asigura o bun─â func┼úionare ┼či o maxim─â securitate a acestui Site. Cu toate acestea S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  nu î┼či asum─â nici o obliga┼úiei ┼či nu garanteaz─â în nici un fel c─â acest Site este în mod permanent opera┼úional ┼či lipsit de orice defecte func┼úionale. De asemenea, S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  nu garanteaz─â în nici un mod c─â documentele, fi┼čierele sau orice alte pachete de date care sunt con┼úinute sau au leg─âtur─â cu acest Site nu con┼úin viru┼či ┼či nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. În consecin┼ú─â, pentru protec┼úia sa, orice utilizator al acestui Site trebuie s─â utilizeze un program antivirus atunci când utilizeaz─â acest Site.

 

11. Acest Site poate con┼úine leg─âturi c─âtre alte site-uri care nu sunt operate ┼či nu se afl─â sub controlul S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii . Nu ne asum─âm nici o responsabilitate cu privire la condi┼úiile de utilizare, con┼úinutul, materialele, produsele ┼či serviciile incluse în nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere în orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaz─â.

 

12. S.C.A. R─âdulescu ┼či Asocia┼úii  precum ┼či oricare dintre asocia┼úii, colaboratorii sau angaja┼úii s─âi nu vor putea fi ┼úinu┼úi r─âspunz─âtori în nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui Site sau având orice leg─âtur─â cu con┼úinutul acestui Site.

 

13. Orice disput─â sau litigiu având leg─âtur─â cu accesarea, con┼úinutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea român─â, atât în sens material cât ┼či în sens procesual, competen┼úa de solu┼úionare a oric─âror litigii apar┼úinând în mod exclusiv instan┼úelor din România.